Menu
Winkelwagen

Kruidentips RSS Feed

12 feb. Winterse kruiden en specerijen
Sam 0 7346
Kruiden en specerijen, we kennen er heel veel, maar wat maakt een kruid of een specerij nou winters? Winterse kruiden en specerijen verwarmen je van binnenuit en hebben vaak een scherpe, pittige of zoete smaak. Ze zorgen niet alleen voor innerlijke w..
23 jan. Badthee
Sam 0 10330
Theezakjes in je bad: creëer in jouw badkamer het wellness gevoel met eigen gemaakte badthee. De kruiden in de theezakjes maken jouw badwater heerlijk geurend. Een badthee kan je met verschillende kruidenmengsels maken. Wij maakten een mengsel voor e..
10 dec. Hoeveel losse thee gebruik ik voor een kopje? Lees hier meer over infusie, decoct, maceraat en vaak gemaakte fouten
Sam 0 7832
Bij een vriend(in) dronk je laatst dat heerlijke kopje thee. En ook via social media zie je steeds de meest verrukkelijke mengsels voorbij komen. En dan besluit je zelf losse thee te kopen, maar na het zetten van je eerste kopje smaakt het toch niet ..
22 aug. 4 tips met lavendel
Sam 0 9101
Lavendel is ontzettend veelzijdig. De plant is populair door zijn schoonheid, geneeskracht en de heerlijke geur. Met lavendel kun je allerlei leuke dingen doen. Pluk eens wat lavendel uit eigen tuin en ga lekker creatief aan de slag. Wij hebben hiero..
10 apr. 8 kruidentips bij Hooikoorts
Sam 0 10971
Oh de zoete geur van lente, van zonnewarmte, naar buiten zonder jas, bomen vol bloesem en…. hooikoorts… En wat doe je dan? Blijf je binnen of ga je de strijd aan tegen pollen? 150 miljoen mensen met hooikoorts Je bent niet de enige met deze pollena..
19 dec. Dit maakt je koffie niet alleen lekkerder maar ook gezonder
Sam 0 8528
Ben je gewend om op te staan met koffie of rond koffietijd een bakje te drinken? Of ben je een ‘zware’ drinker en drink je de hele dag door koffie? De volgende toevoegingen zorgen ervoor dat jij nog meer van je heerlijke bakje koffie kan genieten. Ze..
11 jul. Blijf gehydrateerd met deze gezonde detox tea's!
Sam 0 4391
In de zomer is het ontzettend belangrijk om gehydrateerd te blijven, zo wordt het risico op uitdroging door de hete zon kleiner.  Er is een gezonde manier om dat te doen en dat is gewoon water drinken. Maar, er is ook een gezonde én leuke manier en d..
28 jul. Warm of koud eten? Welke invloed heeft de temperatuur van eten op jouw lichaam?
Sam 0 7269
Je staat er misschien niet bij stil, maar een gezond eetpatroon gaat verder dan kiezen voor producten met de juiste voedingsstoffen en het zoveel mogelijk vermijden van bewerkt voedsel. Binnen de Chinese voedingsleer wordt er bijvoorbeeld ook aandach..
05 mrt. Moeilijke slaper? Deze kruidentheeën helpen je erbij
Sam 0 4918
Viel je vannacht na het tellen van 1254 schapen nog niet in slaap? Vind je het in het algemeen moeilijk om in slaap te komen? Dat is vervelend, maar er valt wat aan te doen, op een natuurlijke manier. Kruidenthee kan eraan bijdragen dat je je kalmer ..
22 jan. Natuurlijk eten met kruiden
Sam 0 6561
Gezond eten en drinken doe je met kruiden. Kruiden zijn niet bewerkt, bevatten geen calorieën, maar geven je eten en drinken net zoveel smaak als suiker of sausjes. Bovendien leveren ze ook nog eens gezond makende antioxidanten, die enorm nuttig zijn..
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10