Menu
Your Cart

Herbal tips RSS Feed

12 02 Spices for the winter
Sam 0 5261
Kruiden en specerijen, we kennen er heel veel, maar wat maakt een kruid of een specerij nou winters? Winterse kruiden en specerijen verwarmen je van binnenuit en hebben vaak een scherpe, pittige of zoete smaak. Ze zorgen niet alleen voor innerlijke w..
23 01 Bath tea
Sam 0 8052
This is what you need:Tea filterSoothing bathLavender flowersOrange blossomRosemaryChamomileRelaxing bathMarigoldRose petalsDandelionNettle leafThis is how you make it:Fill the bags with 1/4 cup of herbs and tie with a string.Hang the bath tea in the..
10 12 Hoeveel losse thee gebruik ik voor een kopje? Lees hier meer over infusie, decoct, maceraat en vaak gemaakte fouten
Sam 0 4847
Bij een vriend(in) dronk je laatst dat heerlijke kopje thee. En ook via social media zie je steeds de meest verrukkelijke mengsels voorbij komen. En dan besluit je zelf losse thee te kopen, maar na het zetten van je eerste kopje smaakt het toch niet ..
22 08 4 tips with lavender
Sam 0 7127
Translation is coming soon...
10 04 8 herbal tips for hay fever
Sam 0 6329
Translation is coming soon. Kruidengroet, Aukje Bor-StokroosFytotherapeut, Kruidenvakvrouw en Natuurcoach bij Natuurwijze. Auteur: Aukje Bor-Stokroosnatuurwijze.nl  ..
19 12 Dit maakt je koffie niet alleen lekkerder maar ook gezonder
Sam 0 5101
Ben je gewend om op te staan met koffie of rond koffietijd een bakje te drinken? Of ben je een ‘zware’ drinker en drink je de hele dag door koffie? De volgende toevoegingen zorgen ervoor dat jij nog meer van je heerlijke bakje koffie kan genieten. Ze..
11 07 Blijf gehydrateerd met deze gezonde detox tea's!
Sam 0 3564
In de zomer is het ontzettend belangrijk om gehydrateerd te blijven, zo wordt het risico op uitdroging door de hete zon kleiner.  Er is een gezonde manier om dat te doen en dat is gewoon water drinken. Maar, er is ook een gezonde én leuke manier en d..
28 07 Warm of koud eten? Welke invloed heeft de temperatuur van eten op jouw lichaam?
Sam 0 4139
Je staat er misschien niet bij stil, maar een gezond eetpatroon gaat verder dan kiezen voor producten met de juiste voedingsstoffen en het zoveel mogelijk vermijden van bewerkt voedsel. Binnen de Chinese voedingsleer wordt er bijvoorbeeld ook aandach..
05 03 Moeilijke slaper? Deze kruidentheeën helpen je erbij
Sam 0 4220
Viel je vannacht na het tellen van 1254 schapen nog niet in slaap? Vind je het in het algemeen moeilijk om in slaap te komen? Dat is vervelend, maar er valt wat aan te doen, op een natuurlijke manier. Kruidenthee kan eraan bijdragen dat je je kalmer ..
22 01 Natuurlijk eten met kruiden
Sam 0 4255
Gezond eten en drinken doe je met kruiden. Kruiden zijn niet bewerkt, bevatten geen calorieën, maar geven je eten en drinken net zoveel smaak als suiker of sausjes. Bovendien leveren ze ook nog eens gezond makende antioxidanten, die enorm nuttig zijn..
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)