Menu
Your Cart

Beauty RSS Feed

23 01 Bath tea
Sam 0 5068
This is what you need:Tea filterSoothing bathLavender flowersOrange blossomRosemaryChamomileRelaxing bathMarigoldRose petalsDandelionNettle leafThis is how you make it:Fill the bags with 1/4 cup of herbs and tie with a string.Hang the bath tea in the..
08 08 Huidproblemen? Dit is waarom je saffloerolie moet gebruiken
Sam 0 5065
Saffloerolie ken je misschien als een gezonde bakolie, maar wist je dat de olie ook heel goed is voor je huid?Saffloerolie wordt verkregen uit de zaden van de saffloerplant en is te koop in twee soorten: met een hoog gehalte aan oliezuur of aan linol..
15 05 Twee simpele DIY kleimaskers voor een stralende huid ~ bosbes en lavendel
Sam 0 3274
Heb je ook weleens het gevoel dat je huid wat extra's nodig heeft? Bijvoorbeeld omdat je huid wel erg droog aanvoelt of omdat je ineens een leger aan onzuiverheden hebt? Dan heb ik twee simpele diy maskers die een hoop goeds zullen doen voor je huid...
23 01 DIY Shower Jelly ~ Lush Whoosh
Sam 0 2810
Geniet je ook altijd zo van een douchebeurt, of juist niet zo? Dan heb ik een leuke DIY om je douche sessie nog leuker te maken of alsnog heel fun te laten zijn. Want zeg nou eerlijk, wie vindt jelly nou niet een fascinerend iets? Ik ben zelf gek op ..
28 11 Een mooie huid van binnenuit
Sam 0 4945
Een mooie huid krijg je niet alleen door het smeren van crèmepjes. Je voeding heeft hier ook een grote rol in. Voor een mooie en gezonde huid heb je namelijk bepaalde voedingstoffen nodig. Ook zijn er voedingsmiddelen die je juist beter kan laten sta..
14 11 Maak je eigen herfstachtige chai scrub
Sam 0 4455
Chai is een mix van kruiden die perfect passen bij de herfst. In deze heerlijke specerijen melange zit onder andere kaneel, gember, kruidnagel en kardemom. Alles bij elkaar geeft een lekkere geur en een warm gevoel. Wist je dat chai ook goed voor de ..
17 10 De wereld op de palm van je hand? DIY Wereldbol Bath Bomb
Sam 0 4640
Bruisballen zijn bijna niet weg te denken nu het koude weer eraan komt. Ik bedoel, wie houdt er nou niet van een ontspannende badsessie die ook nog eens super fun is dankzij een flink bruisende Bath Bomb? Met deze super easy DIY wereldbol bruisbal he..
25 06 Voeding voor een jonge huid
Sam 0 2689
Dat we ouder worden is een feit, maar je voeding heeft veel invloed op hoe snel dit verouderingsproces verloopt. Er is namelijk veel eten waarmee je het verouderingsproces kan vertragen. In dit artikel lees je welke voeding je hierbij helpt.Groene th..
20 06 Aloë vera: a natural solution for many skin problems
Sam 0 2699
Translation is coming soon. Auteur: Benne Holwerdaidealbody.nl..
06 05 Vijf tips voor vollere lippen zonder fillers
Sam 0 2893
Volle lippen worden gezien als een schoonheidsideaal. Aangezien deze eigenschap erfelijk is, hebben mensen met volle lippen geluk. Anderen gaan op zoek naar een manier om meer volume te creëren. Steeds meer vrouwen kiezen er tegenwoordig voor om hun ..
03 05 Rozenwater als wondermiddel voor de huid
Sam 0 2828
De natuur staat in deze tijd van het jaar volop in bloei.. wist je dat er veel bloemen en planten zijn die kunnen bijdragen aan een mooie huid? Neem bijvoorbeeld kamille, tea tree of rozen.. Over de laatste soort ga ik iets vertellen. Van rozen kun j..
23 03 Wallen onder de ogen: wat kun je hiertegen doen?
Sam 0 2884
Iedereen krijgt weleens te maken met dit probleem: wallen of donkere kringen onder de ogen. Zeker als je een frisse en opgewekte indruk wil maken, is dat nogal storend. Het is daarom prettig om wallen te voorkomen, te camoufleren of weg te werken, ma..
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)