Menu
Your Cart

Food RSS Feed

07 01 Vier tips voor een koolhydraatarm ontbijt
Sam 0 2586
Wie wil er nou niet de dag zo energiek mogelijk beginnen en zich daarbij zo prettig mogelijk voelen? Een gezond, voedzaam en evenwichtig koolhydraatarm ontbijt kan daar onder andere aan bijdragen. Maar waar bestaat een gezond ontbijt uit? Wat voor jo..
02 10 Last van buikklachten? Probeer deze voedingsmiddelen eens!
Sam 0 3601
Als je last hebt van buikklachten zoals diarree of verstopping, dan kan het een idee zijn om voeding met goede darmbacteriën zoals probiotica te eten. Hierdoor komen je stofwisselingsorganen beter in balans en zal je stoelgang soepeler verlopen. Dit ..
08 08 Huidproblemen? Dit is waarom je saffloerolie moet gebruiken
Sam 0 5066
Saffloerolie ken je misschien als een gezonde bakolie, maar wist je dat de olie ook heel goed is voor je huid?Saffloerolie wordt verkregen uit de zaden van de saffloerplant en is te koop in twee soorten: met een hoog gehalte aan oliezuur of aan linol..
01 05 12 tips to deal  with food temptations
Sam 0 3489
Translation is coming soon.   Auteur: Erik Huizenga FIT.nl  ..
03 04 Verhoog je weerstand met deze tips
Sam 0 3211
Wanneer je om je heen allerlei mensen geveld ziet worden door de griep, weet je dat je je eigen weerstand een handje moet helpen. Goed je handen wassen, de griepprik halen, eten volgens de koolhydraatarme methode en op tijd rust en ontspanning nemen ..
20 03 6 reasons why you should eat more fiber
Sam 0 3136
Translation is coming soon.Auteur: Annemiek Shresthawww.floraa.nlBronnen:http://www.diabetologia-journal.org/files/InterActConsortium.pdfhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17846978http://www.bmj.com/content/347/bmj.f6879https://www.hsph.harvard.edu/..
13 03 De 5 grootste fabels over afvallen
Sam 0 4095
Over afvallen bestaan allerlei fabels. Zo bestaat bijvoorbeeld het idee dat je dikker wordt als je ‘s avonds eet of je lichaam in een spaarstand terecht komt als je heel weinig eet. Wat is hier nu allemaal van waar? Lees hier meer over in dit artikel..
20 02 Voorkom overeten door Mindfullness!
Sam 0 4554
Ben jij bezig met koolhydraatarm en gezond eten? Sta er dan eens bij stil hoe lekker de gezonde maaltijden zijn die je klaarmaakt. Vaak eten we zonder er optimaal van te genieten en eten we meer dan ons lichaam nodig heeft. Dat kan anders! Mindful et..
30 01 Met deze tips verminder je een depressief gevoel!
Sam 0 3285
Wist jij dat eten invloed heeft op je brein en stemming? Je hersenen voeden met de juiste voedingsstoffen is erg belangrijk. Serotonine, dopamine en noradrenaline! Allemaal even belangrijk voor je mentale gezondheid. Dit zijn je gelukhormonen die wor..
09 01 Met deze tips kies je de juiste kokosolie
Sam 0 3351
Kokosolie staat al een lange tijd bekend als superfood. Het is een multifunctionele olie met voordelen voor het haar, de huid en gezondheid. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar in zowel de supermarkt als bij de drogist. Helaas, niet altijd eve..
02 01 5 x detox after the holidays
Sam 0 3065
Translation is coming soon. Auteur: Annemiek Shresthawww.nutribites.nl ..
19 12 Dit maakt je koffie niet alleen lekkerder maar ook gezonder
Sam 0 3217
Ben je gewend om op te staan met koffie of rond koffietijd een bakje te drinken? Of ben je een ‘zware’ drinker en drink je de hele dag door koffie? De volgende toevoegingen zorgen ervoor dat jij nog meer van je heerlijke bakje koffie kan genieten. Ze..
28 11 Een mooie huid van binnenuit
Sam 0 4946
Een mooie huid krijg je niet alleen door het smeren van crèmepjes. Je voeding heeft hier ook een grote rol in. Voor een mooie en gezonde huid heb je namelijk bepaalde voedingstoffen nodig. Ook zijn er voedingsmiddelen die je juist beter kan laten sta..
21 11 Dit is waarom iedereen regelmatig kefir zou moeten drinken
Sam 0 3815
Je hebt er misschien al eens van gehoord: kefir. Maar wat is het en wat kan het doen voor je lichaam? Kefir is een bijzonder gekweekt zuivelproduct en een van de meest probioticarijke voedingsmiddelen. Je hebt twee soorten kefir, melk kefir en water ..
10 10 Hoe zink bijdraagt aan een goede gezondheid
Sam 0 2943
Zink is belangrijk voor je gezondheid. Je hebt er iedere dag kleine beetjes van nodig. Als onze voeding niet voldoende zink bevat, hebben we daar last van. Gelukkig is er met voeding en voedingssupplementen veel te doen om een zinktekort tegen te gaa..
Showing 1 to 15 of 79 (6 Pages)