Menu
Your Cart

Inspiration RSS Feed

29 07 Essential oils: summer blends
0 1101
Sea breeze:The fresh and uplifting scent reminds you of a day at the beach.1 drop of peppermint oil2 drops of orange oil3 drops of lemongrass oilSultry summer evening:The sweet and warm scent of a summer day that is still in the air on a sultry summe..
09 07 Baking soda: a natural cleaning agent
Sam 0 998
Translation is coming soon...
23 02 Make scented candles with natural materials
Sam 0 3091
Geurkaarsen maken het nóg gezelliger in huis, vooral in de winter. Je kunt ze kopen, maar zelf maken is natuurlijk veel leuker! Wij maken zelf kaarsen van natuurlijke materialen, want dat is veel gezonder en fijner voor je huis. We leggen je uit hoe ..
23 01 Bath tea
Sam 0 5068
This is what you need:Tea filterSoothing bathLavender flowersOrange blossomRosemaryChamomileRelaxing bathMarigoldRose petalsDandelionNettle leafThis is how you make it:Fill the bags with 1/4 cup of herbs and tie with a string.Hang the bath tea in the..
24 09 Natuurlijk schoonmaken met Marseillezeep
Sam 0 3429
Marseillezeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat plantaardige oliën zonder toevoegingen. Deze veelzijdige zeep staat bekend als een uitstekende vlekverwijderaar uit kleding en ander textiel, maar je kan de zeep gebruiken voor allerlei p..
22 08 4 tips with lavender
Sam 0 4657
Translation is coming soon...
08 04 Etherische oliën met elkaar combineren
Sam 0 4662
Etherische oliën kunnen veel meer dan de ruimte een lekkere geur geven. Het kan bijvoorbeeld  je stemming veranderen van negatief naar positief, hoofdpijn laten verdwijnen, de slaap bevorderen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Door oliën met elkaar..
24 03 Tonicsiroop
Sam 0 5058
Dit recept voor tonicsiroop van Yvette van Boven komt uit de aflevering 'Captain's Dinner' van Koken met Van Boven. Met deze tonicsiroop kun je een heerlijk zelfgemaakte gin-tonic drankje maken. Ga jij het ook eens proberen? Bekijk dan bovenstaand fi..
06 03 Doe het zelf potpourri recepten voor elk seizoen
Sam 0 3141
Geuren kunnen je stemming beïnvloeden. Zo staat lavendel bijvoorbeeld voor ontspanning en grapefruit voor meer energie. Er zijn ook bepaalde geuren die je doen denken aan een seizoen.Warme geuren passen vaak bij de herfst en de winter, frisse geuren ..
22 02 Zuurkool inmaken
Sam 0 3596
 Zuurkool is gefermenteerde witte kool en wordt beschouwd als een echte wintergroente. Hoe leuk is het om op een koude zondag de keuken in te duiken en met dit recept aan de slag te gaan? Want zelf zuurkool maken is helemaal niet moeilijk. Je kunt he..
14 11 Maak je eigen herfstachtige chai scrub
Sam 0 4455
Chai is een mix van kruiden die perfect passen bij de herfst. In deze heerlijke specerijen melange zit onder andere kaneel, gember, kruidnagel en kardemom. Alles bij elkaar geeft een lekkere geur en een warm gevoel. Wist je dat chai ook goed voor de ..
17 10 De wereld op de palm van je hand? DIY Wereldbol Bath Bomb
Sam 0 4640
Bruisballen zijn bijna niet weg te denken nu het koude weer eraan komt. Ik bedoel, wie houdt er nou niet van een ontspannende badsessie die ook nog eens super fun is dankzij een flink bruisende Bath Bomb? Met deze super easy DIY wereldbol bruisbal he..
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)