Menu
Your Cart

Mind RSS Feed

29 07 Essential oils: summer blends
0 1101
Sea breeze:The fresh and uplifting scent reminds you of a day at the beach.1 drop of peppermint oil2 drops of orange oil3 drops of lemongrass oilSultry summer evening:The sweet and warm scent of a summer day that is still in the air on a sultry summe..
02 09 7 tips for a good start after your holiday
0 4522
Translation is coming soon.Auteur: Aukje Bor-Stokroosnatuurwijze.nl..
08 04 Etherische oliën met elkaar combineren
Sam 0 4662
Etherische oliën kunnen veel meer dan de ruimte een lekkere geur geven. Het kan bijvoorbeeld  je stemming veranderen van negatief naar positief, hoofdpijn laten verdwijnen, de slaap bevorderen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Door oliën met elkaar..
27 03 Stabiliseer jezelf in een handomdraai
Sam 0 2919
Overprikkeld zijn, ken je dat gevoel? Het overvalt mij soms ineens. Op een vol station bijvoorbeeld of zomaar op een doordeweekse dag in een drukke supermarkt. De ene keer voelt het benauwend, de andere keer daalt mijn energielevel zo rap dat het mij..
20 02 Voorkom overeten door Mindfullness!
Sam 0 4553
Ben jij bezig met koolhydraatarm en gezond eten? Sta er dan eens bij stil hoe lekker de gezonde maaltijden zijn die je klaarmaakt. Vaak eten we zonder er optimaal van te genieten en eten we meer dan ons lichaam nodig heeft. Dat kan anders! Mindful et..
16 01 Zoek je harmonie en evenwicht? Ga eens aan de slag met Kruinchakra!
Sam 0 2513
De kruinchakra ofwel Sahasrara ligt net onder je schedel, ter hoogte van je kruin. Het zorgt voor de energieverdeling in je lijf, maar wordt ook gezien als de poort naar je hogere bewustzijn. Dat komt omdat het chakra verbonden is met de klank AUM, d..
12 12 Focus of inspiratie nodig? Richt jezelf op je zesde Chakra.
Sam 0 2547
Ben je snel afgeleid, twijfel je vaak of kunnen je concentratie en inspiratie wel een oppepper gebruiken? Neem even wat tijd voor je zesde chakra. Daardoor krijg je meer overzicht en kun je je beter focussen. Het woord helicopterview beschrijft dat m..
03 10 Laat lucht en groen(te) toe in je leven
Sam 0 2733
Sta jij liefdevol in het leven en durf jij je open te stellen voor anderen? Of vind je dat je wel wat vriendelijker naar jezelf of anderen toe mag zijn? In beide gevallen is het belangrijk om voor balans in hartchakra te zorgen. Want alleen als er ev..
14 09 Wil je meer in je eigen kracht staan? Reinig je derde chakra!
Sam 0 2940
Begin jij je dag met sterke bak koffie? Treuzel je vaak of ga je snel overstag? Dikke kans dat dit geen karaktertrekken zijn, maar kenmerken van een te laag energieniveau in je derde chakra. Dit chakra wordt Manipura, navelchakra of zonnevlecht genoe..
09 09 4 ways to stay in the holiday feeling
Sam 0 2758
Translation is coming soon.   Auteur: Sija van der Veen readallaboutit.nl  ..
29 08 Verbeter je nachtrust met deze tips
Sam 0 2548
De kwaliteit van je slaap wordt door veel factoren beïnvloed. Sommige van deze factoren kunnen we niet veranderen, andere wel. Wil jij weten wat je kan doen om jouw nachtrust te verbeteren? In dit artikel geven we je makkelijk toepasbare tips.Waarom ..
08 08 Werk met water aan je tweede chakra
Sam 0 2553
Voel je je geremd in je doen en laten? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Neem dan even de tijd voor je tweede chakra. Dat geeft inzicht in hoe jij met mensen, dingen en situaties omgaat en hoe je je daarbij voelt. Zo kom je te weten wat jou bel..
11 07 Doe wat aan dat brok in je keel!
Sam 0 2417
Je kent het wel: je wilt iets zeggen maar het lukt niet goed. Je keel zit dicht, er komt geen woord meer uit. Gooi jij dat ook op zenuwen, emoties of onzekerheid? Dat kan natuurlijk, maar ter hoogte van je keel bevindt zich ook het keelchakra ofwel V..
27 06 Zo sta je stevig(er) in je schoenen
Sam 0 2288
Heb je het gevoel dat je loopt te rennen en toch gaat het niet zoals je wilt? Misschien heb je onbewust last van remmende gedachten en emoties. Door tijd te besteden aan je wortelchakra kun je zien óf dat zo is en er iets aan doen. Dit chakra, ook we..
20 05 Leer werken met je chakra's!
Sam 0 2302
Zit je niet lekker in je vel? Ga aan de slag met je chakra’s! Niet dat je er elk probleem mee kunt oplossen, maar het levert je wel inzichten op om mee aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt is tijd, een rustige plek en een boekje om in te ..
Showing 1 to 15 of 21 (2 Pages)