Menu
Your Cart

Sport RSS Feed

13 03 De 5 grootste fabels over afvallen
Sam 0 4097
Over afvallen bestaan allerlei fabels. Zo bestaat bijvoorbeeld het idee dat je dikker wordt als je ‘s avonds eet of je lichaam in een spaarstand terecht komt als je heel weinig eet. Wat is hier nu allemaal van waar? Lees hier meer over in dit artikel..
16 01 Wat moet je eten en drinken om een betere hardloper te worden? 
+ smoothie recept!
Sam 0 2697
Nieuw jaar, nieuwe kans om te shinen! En om NOG beter te worden in de dingen die je graag doet. Ik, Nora, ren graag. Hardlopen dus. En natuurlijk wil ik graag beter worden!Ik train natuurlijk genoeg, met een trainer (kijk hier maar), maar ik dacht: z..
28 11 10 reasons to start running in the fall!
Sam 0 2396
Translation is coming soon.  Auteur: Nora Schenk milesandmore.nl  ..
02 05 Voorjaarsschoonmaak! Hoeveel verbrand je met huishoudklusjes?
Sam 0 2248
Okee, eindelijk wordt het een beetje lente!! Als de zon schijnt, het iets warmer is, is het leven een stuk vrolijker, toch? Dit aanbreken van de lente is voor velen een periode om ook het huis VOLLEDIG te poetsen. Lekker dweilen, ramen lappen, afstof..
18 04 Herstel na hardlopen
Sam 0 2144
Vorige week zondag rende ik de marathon van Rotterdam. Wat?! De HELE marathon?! Yes!!! En hier lees je hoe het ging! Maar hoe lang moet je nou herstellen van een marathon? En hoe lang moet je überhaupt herstellen na een hardloopwedstrijd?Over het alg..
04 04 Eiwit fluff met banaan en kokos
Sam 0 2202
Ik schreef hier al eerder hoe GEK ik ben op proteïne poeder: het is namelijk het perfecte middeltje om je dagelijkse portie eiwitten aan te vullen, zodat je toch aan je benodigde hoeveelheid eiwitten van die dag komt. Weet je niet hoeveel gram eiwitt..
21 03 Waarom je echt gelukkig wordt van sporten….
Sam 0 1998
Heb jij ook dat heerlijke, te gekke gevoel na een fikse work-out? Je hebt keihard geknald en toch ben je vol met energie: bring it on!! Ik vind die 'runner's high' echt intens fijn: dat fantastische gevoel (tijdens en) na het sporten is eigenlijk waa..
07 03 5 anti-muscle strain tips!
Sam 0 2100
Translation is coming soon.   Auteur: Nora Schenk milesandmore.nl  ..
22 02 Rust roest: Beweeg!! 5 tips om dagelijks meer te bewegen.
Sam 0 1891
‘Bewegen is goed voor de hersenen!’  Dat is de boodschap van professor Erik Scherder (klinisch neuropsycholoog en hoogleraar neuropsychologie), die we tegenwoordig allemaal kennen van zijn colleges bij De Wereld Draait Door.Als je beweegt, krijgen je..
08 02 5 easy snacks for after exercise
Sam 0 2232
Translation is coming soon. Auteur: Nora Schenkmilesandmore.nl ..
25 01 Eiwitten voor sporters
Sam 0 2028
Ik ben een hardloper. Maar om wat meer uithoudingsvermogen, spierkracht en spieruithoudingsvermogen te krijgen, en zo sneller en langer blessurevrij te kunnen hardlopen ben ik een paar maanden geleden begonnen met Crossfit. And I love it! Bij Crossfi..
16 01 Wat eet je voor het sporten? | Superfoods
Sam 0 2047
Hoi! Ik zal mezelf eerst even voorstellen:Mijn naam is Nora, ik ben 31 jaar. Ik hou heel erg van duursporten: hardlopen en wielrennen. Ik doe graag mee met georganiseerde runs en toertochten: ik heb twee keer meegedaan met de Weesper ¼ triatlon en tr..
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)