Hallo herfst!! En vaarwel zomer….. Wat was je mooi! 
Want nu het buiten koud en nat is, lijken die warme, zomerse dagen echt lang geleden. Jij kijkt vast, net als ik, met enige vorm van heimwee naar die heerlijke zomer-foto’s…. Maar niet getreurd!! Want de herfst heeft ook heel veel leuke voordelen!!
  1. Lekker cocoonen!
    Terwijl je in de zomer nog bij elke zonnestraal het terras opzocht, is het nu tijd om ongegeneerd te ‘cocoonen’ op de bank: in je huispak, onder een dekentje, Netflix aan, gordijnen dicht, gezellige kaarsjes aan en een pak speculaasjes erbij: ook DAT is herfst!!!
     
  2. Herfst eten
    Pak de pompoenen en stoofpeertjes er maar bij, want het is er weer tijd voor!! Of maak een lekkere appeltaart of deze zoete loempia’s van zelf geplukte appels, met lekker veel kaneel!! In de herfst kan het weer!!
     
  3. Romantische boswandeling
    Heb je een middag niks te doen? Maak dan een romantische boswandeling met je lief! Samen knus genieten van bomen in de mooiste kleuren, paddenstoelen in het mos, het herfstzonnetje, en misschien spot je wel een egeltje!!
     
  4. Lekker in bad
    Terwijl je in de zomer alleen maar onder een koude douche wilde, is dit natte herfstweer uiterst geschikt voor een heerlijk warm bad! Doe er een flinke scheut badschuim bij, bijvoorbeeld deze van Jacob Hooy, en kom er het komende uur niet meer uit!
     
  5. Halloween
    In de herfst is het ook Halloween, om precies te zijn: op maandag 31 oktober. Nou hebben wij Nederlanders niet zo veel met dit feest, I know. Maar is het niet ontzettend leuk om zelf een pompoen uit te hollen, en er een knusse Halloween lampion van te maken? Ik deed dit, en nu staat die lampion te shinen voor de deur! Heel gezellig!

Zie je wel, herfst is ook hartstikke leuk!!

Welke gezellige dingen doe jij in de herfst?

Liefs! Nora

 

Auteur: Nora Schenk
milesandmore.nl