Eiersalade met bieslook

Eiersalade Puur & Kracht

Zelf eiersalade maken is helemaal niet moeilijk. Je hebt maar een handjevol ingrediënten nodig voor dit lekkere recept. Eiersalade kun je serveren bij een borrel op een toastje, maar ook heerlijk tijdens de lunch op een lijnzaadcracker of wolkenbroodje. En deze eiersalade is gezond, voedzaam en bevat geen emmer mayonaise. 

Dit heb je nodig:

Zo ga je te werk:

  • Kook de eieren had in ongeveer 7 minuten
  • Laat de eieren schrikken onder koud water, pel de eieren en laat ze afkoelen.
  • Snij de eieren in kleine stukjes, met bijvoorbeeld een eiersnijder.
  • Snipper de ui en snijd deze in hele kleine stukjes.
  • Snijd de bieslook fijn.
  • Doe de stukjes ei, fijn gesnipperde ui, de bieslook samen met de kerriepoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en roer het met een lepel goed door.
  • Voeg de mosterd en de mayonaise toe en roer nogmaals goed door elkaar.
  • Proef nog even of de eiersalade op smaal is, voeg anders nog wat zout, peper of kerriepoeder toe. Het is maar net wat je lekker vindt.

Geniet ervan!


Laat een bericht achter