Menu
Winkelwagen

Geur cadeautjes

De knusse huismus die het thuis altijd gezellig maakt, verwen je met heerlijke geuren zoals van een etherische olie of parfum olie. Met een sfeervol aromalampje is het cadeau helemaal compleet.  


Merk: Jacob Hooy Product code: 74548
Anti Stress Essentiële Olie van Jacob Hooy.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie. Niet onverdund gebruiken.Wa..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Jacob Hooy Product code: 70548
Anti Stress Essentiële Olie van Jacob Hooy.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waa..
€ 13,99
Excl. BTW:€ 11,56
Merk: Jacob Hooy Product code: 72507
De baby Care parfumolie van Jacob Hooy heeft een rustgevende en aangename geur.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen. Elke geur kan ook ..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 74568
Basilicum Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft zoete kruidige geur. Werkt goed in combinatie met bergamot, cipres, witte spar, geranium, lavendel, lemongrass, marjolein, pepermunt en wintergreen. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de ge..
€ 8,49
Excl. BTW:€ 7,02
Merk: Jacob Hooy Product code: 74576
Bergamot Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een zoete en frisse citrusgeur. Werkt goed in combinatie met, cipres, eucalyptus, geranium, lavendel, citroen en ylang yang. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brenge..
€ 10,99
Excl. BTW:€ 9,08
Merk: Jacob Hooy Product code: 74589
Ceder Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een verwarmende geur. Werkt goed in combinatie met bergamot, scharlei, cipres,  eucalyptus, jeneverbes en rozemarijn. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige ..
€ 5,99
Excl. BTW:€ 4,95
Merk: Jacob Hooy Product code: 70589
Ceder Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een verwarmende geur. Werkt goed in combinatie met bergamot, scharlei, cipres, eucalyptus, jeneverbes en rozemarijn. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer ..
€ 11,99
Excl. BTW:€ 9,91
Merk: Jacob Hooy Product code: 72512
De Christmas Berry parfumolie van Jacob Hooy heeft een heerlijke geur met een zachte samenstelling van rode bessen in een kerstsfeer, met in de verte een touch van den en kaneel.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, k..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 74590
Citroen Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en verhelderende geur. Werkt goed in combinatie met basilicum, salie, eucalyptus, geranium, lavendel, tea tree en rozemarijn.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en b..
€ 4,49
Excl. BTW:€ 3,71
Merk: Jacob Hooy Product code: 70590
Citroen Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en verhelderende geur. Werkt goed in combinatie met basilicum, salie, eucalyptus, geranium, lavendel, tea tree en rozemarijn. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en ..
€ 8,99
Excl. BTW:€ 7,43
Merk: Jacob Hooy Product code: 74591
Citroen Eucalyptus Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en licht scherpe geur. Werkt goed in combinatie met steranijs, bergamot, ceder, lemongrass, niaouli, pepermunt en rozemarijn.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke..
€ 4,49
Excl. BTW:€ 3,71
Merk: Jacob Hooy Product code: 74593
Curcuma Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een warme kruidige, aardse geur. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of ..
€ 7,99
Excl. BTW:€ 6,60
Merk: Jacob Hooy Product code: 74630
Cypres Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een harsachtige en een beetje rokerige geur. Werkt goed in combinatie met bergamot, scharlei, lavendel, citroen, sinaasappel en sandelhout. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en bre..
€ 8,49
Excl. BTW:€ 7,02
Merk: Jacob Hooy Product code: 74634
Deep Breath Essentiële Olie van Jacob Hooy.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waa..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Jacob Hooy Product code: 74635
Dennen Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse, harsachtige geur. Werkt goed in combinatie met steranijs, kajapoet, niaouli, pepermunt, salie en tea tree.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfee..
€ 6,49
Excl. BTW:€ 5,36
Merk: Jacob Hooy Product code: 70635
Dennen Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse, harsachtige geur.  Werkt goed in combinatie met steranijs, kajapoet, niaouli, pepermunt, salie en tea tree.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettig..
€ 12,99
Excl. BTW:€ 10,74
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 104