Tijm heeft een sterke kruidige smaak. Het is één van de basiskruiden in de Franse keuken. Voeg Tijm van Jacob Hooy toe aan ei en kaas gerechten zoals ..
Korianderblad van Jacob Hooy is onmisbaar in de keuken. Dit kruid kan worden gebruikt in zowel zoete als in pittige gerechten. Het heeft een intense s..
Karwijzaad of Kummel van Jacob hooy is heerlijk in suddergerechten, (zuur) kool, sauzen en soepen. Het is minder sterk dan komijn, maar meer uitgespro..
Fenegriek Heel van Jacob Hooy is heerlijk bij worteltjes, soepen, sauzen zoals currysaus, salades, groenteschotels, brood, gebak, erwtensoep, kaaskrui..
Dilletoppen zijn de fijnste dilleblaadjes. Dille van Jacob Hooy heeft een unieke en zachte smaak die goed past bij sausen, soepen, aardappelen en natu..
Aardappelkruiden van Jacob Hooy geeft aardappels en aardappelgerechten dat extra stukje smaak.Gebruik:Strooi de kruiden en specerijen naar smaak of vo..
Agar Agar van Jacob Hooy kan gebruikt worden als geleermiddel bij bijvoorbeeld het maken van confituren en gelei of als bindmiddel voor bijvoorbeeld s..
Agar Agar van Jacob Hooy kan gebruikt worden als geleermiddel bij bijvoorbeeld het maken van confituren en gelei of als bindmiddel voor bijvoorbeeld s..
Agar Agar van Jacob Hooy kan gebruikt worden als geleermiddel bij bijvoorbeeld het maken van confituren en gelei of als bindmiddel voor bijvoorbeeld s..
Ajowanzaad van Jacob Hooy is een veel gebruikt specerij in de Indiase keuken. De zaadjes hebben een licht bittere smaak lijkend op die van tijm. In In..