Menu
Winkelwagen

Parfumoliën

In ons assortiment kunt u verschillende geuren van parfum olie vinden om een gewenste sfeer in uw omgeving te creëren. 


Merk: Jacob Hooy Product code: 72507
De baby Care parfumolie van Jacob Hooy heeft een rustgevende en aangename geur.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen. Elke geur kan ook ..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72512
De Christmas Berry parfumolie van Jacob Hooy heeft een heerlijke geur met een zachte samenstelling van rode bessen in een kerstsfeer, met in de verte een touch van den en kaneel.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, k..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72520
De fresh cotton parfumolie van Jacob Hooy geeft een frisse geur van pas gewassen wasgoed.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen. Elke geur..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72535
De Jasmine parfumolie van Jacob Hooy verrijkt uw huis met de heerlijk frisse geur van lentebloesem.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen...
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72551
Een parfumolie van Jacob Hooy voor de ontspannende geur van lavendel.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen. Elke geur kan ook via de stof..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72586
De lilac parfumolie van Jacob Hooy verspreid een lichtzoete geur. Deze onschuldige en frisse geur is heerlijk voor de ochtend en vroege middag. Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar drupp..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72552
Een parfumolie van Jacob Hooy die uw huis verrijkt met de frisse en zachte geur van lelietjes van dalen.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri s..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72518
De Pine Wood Parfum Olie van Jacob Hooy geeft een heerlijke houtachtige dennengeur.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen. Elke geur kan o..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72583
De Parfumolie Rose van Jacob Hooy heeft een prettig en exotische geur. Warm, krachtig en zoet. Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72584
De Seabreeze Parfumolie van Jacob Hooy verrijkt uw huis met de frisse geur van de zee.Gebruik:Doe enkele druppels sea breeze olie in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen.&n..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72564
Een Parfumolie van Jacob Hooy met de warme en aardse geur van musk.Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen. Elke geur kan ook via de stofzu..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72601
De vanille parfumolie van Jacob Hooy is een zoet, zwoele geur. Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkelen. Elke geur kan ook via de ..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 72575
De white tea parfumolie van Jacob Hooy verrijkt uw huis met de ware geur sensatie van verse thee met kamille. Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri ..
€ 2,49
Excl. BTW:€ 2,06
Merk: Jacob Hooy Product code: 72607
Wild flowers parfumolie van Jacob Hooy verrijkt uw huis met de geur van vers geplukte wilde bloemen. Gebruik:Doe enkele druppels in een met water gevuld bakje van een aromalampje. Om meer geur te geven aan potpourri, kunt u ook een paar druppels parfum olie over de potpourri sprenkele..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14