Menu
Winkelwagen

Top 5 in geur in huis

Top 5 meest verkochte producten in geur in huis van Jacob Hooy. 

Merk: Jacob Hooy Product code: 74635
Dennen Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse, harsachtige geur. Werkt goed in combinatie met steranijs, kajapoet, niaouli, pepermunt, salie en tea tree.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfee..
€ 6,49
Excl. BTW:€ 5,36
Merk: Jacob Hooy Product code: 74655
Geranium Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een aangenaam naar rozen geurende geur. Werkt goed in combinatie met alle etherische oliën.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp de olie in een aromalampje, d..
€ 11,49
Excl. BTW:€ 9,50
Merk: Jacob Hooy Product code: 74748
Lavendel Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een kalmerende en ontspannende geur. Lavendel werkt goed in combinatie met citrusoliën, scharlei en geranium. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp ..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Jacob Hooy Product code: 74909
Sinaasappel Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een zoete en fruitige geur. Werkt goed in combinatie met kaneel, wierook, geranium en lavendel.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp de olie in een ar..
€ 3,99
Excl. BTW:€ 3,30
Merk: Jacob Hooy Product code: 74969
Tea Tree Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en kruidige geur. Werkt goed in combinatie met lavendel, rozemarijn, den, geranium, marjolein, kruidnagel en nootmuskaat.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een pr..
€ 5,99
Excl. BTW:€ 4,95
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5