Menu
Winkelwagen

Top 5 in geur in huis

Top 5 meest verkochte producten in geur in huis van Jacob Hooy. 

Merk: Jacob Hooy Product code: 74590
Citroen Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en verhelderende geur. Werkt goed in combinatie met basilicum, salie, eucalyptus, geranium, lavendel, tea tree en rozemarijn.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en b..
€ 4,49
Excl. BTW:€ 3,71
Merk: Jacob Hooy Product code: 74866
Grapefruit Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en zuiverende geur. Werkt goed in combinatie met basilicum, bergamot, cipres, wierook, geranium, lavendel, pepermunt, rozemarijn en ylang ylang. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de..
€ 9,49
Excl. BTW:€ 7,84
Merk: Jacob Hooy Product code: 74673
Jasmijn Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een warm bloemig en exotische geur. Jasmijn werkt goed in combinatie met bergamot, wierook, geranium, helichrysum, citroengras, melisse, sinaasappel, roos, sandelhout en kruizemunt. De geuren van etherische oliën he..
€ 12,99
Excl. BTW:€ 10,74
Merk: Jacob Hooy Product code: 74682
Joy Essentiële Olie van Jacob Hooy.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Bewaaradvie..
€ 7,99
Excl. BTW:€ 6,60
Merk: Jacob Hooy Product code: 74748
Lavendel Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een kalmerende en ontspannende geur. Lavendel werkt goed in combinatie met citrusoliën, scharlei en geranium. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp ..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5