Menu
Winkelwagen

Top 5 in geur in huis

Top 5 meest verkochte producten in geur in huis van Jacob Hooy. 

Merk: Jacob Hooy Product code: 71085
Eucalyptus Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en licht scherpe geur. Werkt goed in combinatie met steranijs, bergamot, ceder, citroen, lemongrass, niaouli, pepermunt en rozemarijn. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelij..
€ 23,99
Excl. BTW:€ 19,83
Merk: Jacob Hooy Product code: 71087
Lavendel Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een kalmerende en ontspannende geur. Werkt goed in combinatie met citrusoliën, scharlei en geranium. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp de olie in een..
€ 36,99
Excl. BTW:€ 30,57
Merk: Jacob Hooy Product code: 71089
Pepermunt Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en zuivere geur. Werkt goed in combinatie met lavendel, marjolein, rozemarijn, eucalyptus, citroen, den en wintergroen.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen ee..
€ 23,99
Excl. BTW:€ 19,83
Merk: Jacob Hooy Product code: 71090
Sinaasappel Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een zoete en fruitige geur. Werkt goed in combinatie met kaneel, wierook, geranium en lavendel.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp de..
€ 17,00
Excl. BTW:€ 14,05
Merk: Jacob Hooy Product code: 71091
Tea Tree Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en kruidige geur. Werkt goed in combinatie met lavendel, rozemarijn, den, geranium, marjolein, kruidnagel en nootmuskaat.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een pr..
€ 31,99
Excl. BTW:€ 26,44
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5