Menu
Winkelwagen

Top 5 in geur in huis

Top 5 meest verkochte producten in geur in huis van Jacob Hooy. 

Merk: Jacob Hooy Product code: 74634
Deep Breath Essentiële Olie van Jacob Hooy.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waa..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Jacob Hooy Product code: 74882
Sandelhout Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een zoet houtige geur. Werkt goed in combinatie met cipres, wierook, citroen, mirre en ylang ylang.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp..
€ 10,99
Excl. BTW:€ 9,08
Merk: Jacob Hooy Product code: 74914
Stoombad Essentiële Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Voeg enkele druppels toe aan bad of massageolie. Ook geschikt voor verdamping in een aromabrander.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroor..
€ 4,99
Excl. BTW:€ 4,12
Merk: Jacob Hooy Product code: 74969
Tea Tree Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een frisse en kruidige geur. Werkt goed in combinatie met lavendel, rozemarijn, den, geranium, marjolein, kruidnagel en nootmuskaat.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een pr..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Jacob Hooy Product code: 74846
Wierook Essentiële Olie van Jacob Hooy heeft een diepe, warme geur. Werkt goed in combinatie met alle oliën.De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Gebruik:Verdamp de olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele d..
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5