Menu
Winkelwagen

Nieuw

Regelmatig komen er bij Puur & Kracht nieuwe producten binnen van Jacob Hooy. Van kruiden & specerijen tot verzorgingsproducten. U ontdekt elke keer weer iets nieuws!

Merk: Jacob Hooy Product code: 40632
Deep Breath Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.Giftig v..
€ 70,50
Excl. BTW:€ 58,26
Merk: Jacob Hooy Product code: 40633
Dream Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische..
€ 111,00
Excl. BTW:€ 91,74
Merk: Jacob Hooy Product code: 40656
Fresh Breeze Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken.Giftig voor in het water levende organisme..
€ 90,00
Excl. BTW:€ 74,38
Merk: Jacob Hooy Product code: 40657
Fresh Energy Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken.Giftig voor in het water levende organisme..
€ 57,00
Excl. BTW:€ 47,11
Merk: Jacob Hooy Product code: 04855
Groene klei pasta van Jacob Hooy is uitstekend in te zetten als reinigend masker bij de normale tot vette huid en is zeer effectief bij onzuivere huid. Ook geschikt voor de droge en gevoelige huid, advies is dan om huid af te dekken met folie of met kompresdoeken.Ingrediënten:AquaMontmorrilloniteKao..
€ 11,99
Excl. BTW:€ 9,91
Merk: Jacob Hooy Product code: 40749
Limoen Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp de olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan bad- of massage olie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.Veroorzaakt hui..
€ 54,38
Excl. BTW:€ 44,94
Merk: Jacob Hooy Product code: 40772
Lucky Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.Veroorzaakt huid..
€ 81,38
Excl. BTW:€ 67,26
Merk: Jacob Hooy Product code: 21626
Pioenroos Heel van Jacob Hooy.Gebruik:Te bereiden als kruidenthee1 theelepel bloemen op een theekopje, overgieten met kokend water. Vervolgens 10 minuten laten trekken.Voorzorg:Raadpleeg een arts, therapeut of deskundige alvorens planten te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van ..
€ 31,63
Excl. BTW:€ 29,02
Merk: Jacob Hooy Product code: 40914
Sleep Well Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Ontvlambare vloeistof en damp.Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt..
€ 108,38
Excl. BTW:€ 89,57
Merk: Jacob Hooy Product code: 40962
Summer Sessions Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroo..
€ 64,69
Excl. BTW:€ 53,46
Merk: Jacob Hooy Product code: 41066
Winter Wonder Olie van Jacob Hooy.Gebruik:Verdamp deze olie in een aromalampje, diffuser of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.Niet onverdund gebruiken.Waarschuwing:Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.Veroorzaakt huidirritatie. Kan een alle..
€ 57,38
Excl. BTW:€ 47,42
Merk: Jacob Hooy Product code: 70544
De wonderolie van Jacob Hooy bevat 100 % wonderolie die voornamelijk triglyceriden bevat van ricinolzuur, een omega-9 vetzuur. Dit is een mono-onverzadigde vetzuur.Wonderolie wordt ook wel ricinusolie of castorolie genoemd en wordt verkregen door koude persing van zaden van de wonderboom Ricinus com..
€ 9,99
Excl. BTW:€ 8,26
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12