Bestellen

Bestelling plaatsen:

Ons bestelproces bestaat uit 5 eenvoudige stappen. Het is zo eenvoudig en logisch dat het eigenlijk geen uitleg behoeft. Maar wilt u er toch helemaal zeker van zijn dat u het goed doet, klik dan hier

Bestelbevestiging:

Na het bestellen van uw gewenste product(en) ontvangt u van ons een orderbevestiging. Deze bevestiging krijg u per e-mail waarin uw bestelling, net als de aflevergegevens, nog eens worden benoemd.

Bestelling wijzigen of annuleren:

Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan even contact met ons op.  

Voorraad:

Puur & Kracht streeft in alle gevallen naar het 'Vandaag besteld, morgen in huis' principe. Is een gewenst product niet langer op voorraad, kunt u ervan uitgaan dat de levertijd niet meer dan 3 dagen bedraagt. Toch kan het in enkele gevallen voorkomen dat het gewenste product een langere levertijd heeft. In dat geval kunt u er van uit gaan dat de levertijd 1 tot 3 weken bedraagt. Mocht het product niet langer worden verkocht, dan zullen we dit meteen laten weten. In dat geval komen wij - indien mogelijk- met een alternatief. 

Wilt u graag weten hoe lang de levertijd bedraagt van het gewenste product dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.