Bestellen

Bestelling plaatsen:

Ons bestelproces bestaat uit 6 eenvoudige stappen. Het is zo eenvoudig en logisch dat het eigenlijk geen uitleg behoeft. Maar wilt u er toch helemaal zeker van zijn dat u het goed doet, klik dan hier.

Cadeau bestellen:

Bij Puur & Kracht kunt u ook snel en gemakkelijk cadeautjes bestellen voor elke gelegenheid. Een verjaardagscadeau een cadeau voor hem, een cadeau voor haar, een cadeau voor Moederdag, een cadeau voor Vaderdag, een cadeau voor Sinterklaas en/of een cadeau voor kerst. Alle cadeaus worden ingepakt. Laat ons wel even weten via het opmerking veld, boven de afrekenknop, dat uw bestelde producten een cadeau is.

Wilt u een kaartje met een persoonlijke boodschap bij uw cadeau? Dat kan. U kunt uw persoonlijke boodschap sturen naar ons e-mail adres. Wij zullen er dan voor zorgen dat de boodschap op een geprint kaartje komt te staan. Vermeld ook in uw e-mail de order nummer van uw bestelling.

Wilt u uw cadeau laten bezorgen op een ander adres als het factuuradres? Ook dat kan. Op de afrekenpagina kunt u eenvoudig het afleveradres naar wens invoeren.
Hoe? Op de afrekenpagina kunt u eenvoudig het factuuradres naar wens invoeren. Vink het vakje onder het factuuradres bij: 'een ander factuuradres gebruiken' aan. U kunt nu een ander factuuradres invoeren.

Bestelbevestiging:

Na het bestellen van uw gewenste product(en) ontvangt u van ons een orderbevestiging. Deze bevestiging krijg u per e-mail waarin uw bestelling, net als de aflevergegevens, nog eens worden benoemd.

Bestelling wijzigen of annuleren:

Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan even contact met ons op.  

Voorraad:

Puur & Kracht streeft in alle gevallen naar het 'Vandaag besteld, morgen in huis' principe. Is een gewenst product niet langer op voorraad, kunt u ervan uitgaan dat de levertijd niet meer dan 3 dagen bedraagt. Toch kan het in enkele gevallen voorkomen dat het gewenste product een langere levertijd heeft. In dat geval kunt u er van uit gaan dat de levertijd 1 tot 3 weken bedraagt. Mocht het product niet langer worden verkocht, dan zullen we dit meteen laten weten. In dat geval komen wij - indien mogelijk- met een alternatief. 

Wilt u graag weten hoe lang de levertijd bedraagt van het gewenste product dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.