Menu
Winkelwagen

Anti-insect

De anti-insect producten zijn huidvriendelijke en heeft een frisse geur waar muggen niet van houden. In ons assortiment kunt u een handig druppelflesje, een spray en een roller vinden.

Merk: Jacob Hooy Product code: 05138
De olie heeft een heerlijke frisse geur waar muggen niet van houden. Anti-muggen olie is een handig druppelflesje van 30 ml. Hoewel wat vettig, is de olie wel het meest krachtige anti-muggenmiddel uit het assortiment.Gebruik:Enkele druppels op de armen, benen of het hoofdkussen.Waarschuwing:Vermijd ..
€ 5,99
Excl. BTW:€ 4,95
Merk: Jacob Hooy Product code: 05129
Citrosect roller met natuurlijke etherische oliën. Het bevat een combinatie van natuurlijke citronelolie, cederolie, tea tree olie en zadelhoutolie. Huidvriendelijk en veilig in gebruik voor kinderen. Samenstelling:Paraffinum liquidumLaureth-2Cymbopopgon nardus oilGeraniolMelaleuca alternifolia lea..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Jacob Hooy Product code: 05135
Citrosect spray met natuurlijke etherische oliën. Het bevat een combinatie van natuurlijke citronelolie, cederolie, tea tree olie en zadelhoutolie. De spray is huidvriendelijk en veilig in gebruik voor kinderen. Samenstelling:Paraffinum liquidumLaureth-2Cymbopopgon nardus oilGeraniolMelaleuca alter..
€ 7,99
Excl. BTW:€ 6,60
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3