Menu
Winkelwagen

Kookingrediënten

Zelf koken, met pure onbewerkte ingrediënten, is het meest gezond. Want als je zelf kookt weet je precies wat je toevoegt aan je gerechten. En zelf koken zonder pakjes en zakjes hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. In ons assortiment kunt u plantaardige bindmiddelen vinden die geschikt zijn voor soepen, sausen en nagerechten. Maar ook diverse kruiden en specerijen waarmee u uw gerechten nog smaakvoller maakt. 


Merk: Jacob Hooy Product code: 10011
Aardappelkruiden van Jacob Hooy geeft aardappels en aardappelgerechten dat extra stukje smaak.Gebruik:Strooi de kruiden en specerijen naar smaak of volgens recept over de gekookte, gepofte of gebakken aardappelen.Bewaaradvies:Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.&nbs..
€ 17,88
Excl. BTW:€ 16,40
Merk: Jacob Hooy Product code: 50361
Agar Agar van Jacob Hooy kan gebruikt worden als geleermiddel bij bijvoorbeeld het maken van confituren en gelei of als bindmiddel voor bijvoorbeeld soep. Het is een vegetarisch alternatief voor gelatine. Gebruik:De hoeveelheid zoals aangegeven in uw recept.Te gebruiken zoals gelatine en ter verv..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 6,41
Merk: Jacob Hooy Product code: 20010
Agar Agar van Jacob Hooy kan gebruikt worden als geleermiddel bij bijvoorbeeld het maken van confituren en gelei of als bindmiddel voor bijvoorbeeld soep en sauzen. Het is een vegetarisch alternatief voor gelatine.Gebruik:Een plantaardig geleer- en bindmiddel, voor het bereiden van o.a vruchtenpuddi..
€ 43,80
Excl. BTW:€ 40,18
Merk: Jacob Hooy Product code: 20011
Agar Agar van Jacob Hooy kan gebruikt worden als geleermiddel bij bijvoorbeeld het maken van confituren en gelei of als bindmiddel voor bijvoorbeeld soep en sauzen. Het is een vegetarisch alternatief voor gelatine.Gebruik:Een plantaardig geleer- en bindmiddel, voor het bereiden van o.a vruchtenpuddi..
€ 32,88
Excl. BTW:€ 30,17
Merk: Jacob Hooy Product code: 10005
Ajowanzaad van Jacob Hooy is een veel gebruikt specerij in de Indiase keuken. De zaadjes hebben een licht bittere smaak lijkend op die van tijm. In India is ajowan populair in brood, hartige taart en in gefrituurde degen. Daarnaast kunnen de zaadjes ook gebruikt worden in vegetarische gerechten, bij..
€ 9,13
Excl. BTW:€ 8,38
Merk: Jacob Hooy Product code: 20100
Arrowroot is een plantaardig bindmiddel voor warme gerechten. Speciaal geschikt voor soepen, sausjes en nagerechten.100% puur, vetvrij, gemakkelijk te verteren en glutenvrij.Gebruik:Oplossen in koud water. Per 250 ml water 1 eetlepel arrowroot.Bewaaradvies:Droog, koel, donker, afgesloten en buiten b..
€ 23,00
Excl. BTW:€ 21,10
Merk: Jacob Hooy Product code: 50331
Arrowroot is een plantaardig bindmiddel voor warme gerechten. Speciaal geschikt voor soepen, sausjes en nagerechten.100% puur, vetvrij, gemakkelijk te verteren en glutenvrij. Gebruik:Oplossen in koud water. Per 250 ml water 1 eetlepel arrowroot.Bewaaradvies: Droog, koel, donker, afgesloten e..
€ 4,99
Excl. BTW:€ 4,58
Merk: Jacob Hooy Product code: 10018
Met de Babi Pangang kruidenmengsel van Jacob Hooy kunt u op eenvoudige wijze uw eigen Babi Pangang gerecht maken. Dit kruidenmengsel is heerlijk over uw Babi Pangang vlees.Gebruik:Voeg de kruiden volgens recept of naar smaak toe.Bewaaradvies:Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik..
€ 9,44
Excl. BTW:€ 8,66
Merk: Jacob Hooy Product code: 10021
De Bami Gemalen van Jacob Hooy is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven.Gebruik:Voeg de kruiden volgens recept of naar smaak toe.Bewaaradvies:Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bew..
€ 6,94
Excl. BTW:€ 6,37
Merk: Jacob Hooy Product code: 10020
De Bami Grof kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven.Gebruik:Voeg de kruiden volgens recept of naar smaak toe.Bewaaradvies:Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen beware..
€ 7,56
Excl. BTW:€ 6,94
Merk: Jacob Hooy Product code: 10030
Met de geurige barbecue kruiden van Jacob Hooy maakt u het barbecueën nóg lekkerder. Het is een heerlijk kruidenmengsel om al uw barbecuegerechten op smaak te brengen.Gebruik:Te gebruiken om barbecuevlees mee te kruiden. Voeg de kruiden volgens recept of naar smaak toe.Bewaaradvies:Droog, koel..
€ 6,94
Excl. BTW:€ 6,37
Merk: Jacob Hooy Product code: 10039
Basilicum van Jacob Hooy heeft een unieke geur en smaak. Voeg Basilicum op het einde van de kooktijd toe aan een gerecht. Gebruik: Voeg de kruiden volgens recept of naar smaak toe. Bewaaradvies: Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren. Leverancier: Jacob Hoo..
€ 7,88
Excl. BTW:€ 7,23
Merk: Jacob Hooy Product code: 10040
Basilicum van Jacob Hooy heeft een unieke geur en smaak. Voeg Basilicum op het einde van de kooktijd toe aan een gerecht. Gebruik:Te gebruiken in onder anderen: Groenten-, vis-, en eiergerechten, ragout, pizza, tomaten, sla, sauzen en soepen.Voeg de kruiden volgens recept of naar smaak toe..
€ 5,38
Excl. BTW:€ 4,94
Merk: Jacob Hooy Product code: 10045
De Besengeh Indonesische kipkruiden van Jacob Hooy geven uw gebakken, gebraden en gegrilde kip een heerlijke gekruide smaak.Kipkruiden zonder zout.Gebruik:Te gebruiken in onder andere diverse kipgerechten.De kip voor het bakken of braden naar smaak of volgens recept  inwrijven met de kruiden.Be..
€ 8,19
Excl. BTW:€ 7,51
Merk: Jacob Hooy Product code: 10048
Alleen bij de geur van deze biefstukkruiden van Jacob Hooy proeft u werkelijk een perfect gebakken biefstuk recht uit de pan.Gebruik:Biefstuk naar smaak goed inwrijven met de kruiden.Tip: eventueel een beetje aan de jus toevoegen.  Bewaaradvies:Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik v..
€ 8,83
Excl. BTW:€ 8,10
Merk: Jacob Hooy Product code: 10050
Bieslook behoort net als knoflook, ui en prei tot de lookfamilie. Gedroogde bieslook van Jacob Hooy is eenvoudig te gebruiken en kan in veel gerechten worden gebruikt.Gebruik:Te gebruiken in onder andere: Groenten, soepen, salades, sauzen en eiergerechten. Voeg de kruiden volgens recept of naar..
€ 17,25
Excl. BTW:€ 15,83
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 213