Agar Agar van Jacob Hooy kan gebruikt worden als geleermiddel bij bijvoorbeeld het maken van confituren en gelei of als bindmiddel voor bijvoorbeeld soep. Het is een vegetarisch alternatief voor gelatine.
Gebruik:De hoeveelheid zoals aangegeven in uw recept.Te gebruiken zoals gelatine en ter verv..
Arrowroot is een plantaardig bindmiddel voor warme gerechten. Speciaal geschikt voor soepen, sausjes en nagerechten.100% puur, vetvrij, gemakkelijk te verteren en glutenvrij.
Gebruik:Oplossen in koud water. Per 250 ml water 1 eetlepel arrowroot.Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten e..
Kaneel Ceylon van Jacob Hooy is een 100% puur kaneelpoeder. Ceylon kaneel is afkomstig van de cinnamon zeylanicum boom en bevat de stof kaneelaldehyde, waar de krachtige effecten van kaneel vandaan komen. Ceylon kaneel is een kwalitatief hoogwaardig kaneelsoort en wordt ook wel 'echte kaneel' genoem..
Wijnsteenbakpoeder is een combinatie van wijnsteen met zuiveringszout. Een uitstekend rijsmiddel voor deeg. U kunt er eenvoudig uw eigen zelfrijzend bakmeel mee maken voor het bakken van koekjes, cake, appeltaart en hartige taart. Het geeft volume aan baksels en maakt het luchtiger.Gebruik:Meng 21 g..
De vanillepoeder van Jacob Hooy is zeer aromatisch en subtiel. Het geeft smaak aan dessert en zoete gerechten.Gebruik:Vervang 1 vanille stokje door een 1/2 theelepel (2,5 g) vanillepoeder.Gebruik de vanille poeder volgens recept.Bewaaradvies:Afgesloten, droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinde..