
- Levertijd: 1 - 3 werkdagen
- Product code: 20011
Beschikbare opties:
Agar Agar van Jacob Hooy kan gebruikt worden als geleermiddel bij bijvoorbeeld het maken van confituren en gelei of als bindmiddel voor bijvoorbeeld soep en sauzen. Het is een vegetarisch alternatief voor gelatine.
Gebruik:
Een plantaardig geleer- en bindmiddel, voor het bereiden van o.a vruchtenpudding en jam (gelei).
De Agar Agar poeder moet enkele minuten worden gekookt. Breng Agar Agar in een beetje koud water onder voortdurend roeren aan de kook tot de Agar helemaal is opgelost. Voeg dit mengsel beetje bij beetje toe aan uw gerecht.
Voor een koude bereiding: laat de Agar Agar even afkoelen tot het nog net vloeibaar is voor toe te voegen
Gebruik 2 gram per halve liter vloeistof of 4 gram per kilo fruit.
Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.
Leverancier:
Jacob Hooy & Co BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen
Ingrediënten | |
Agar Agar | Poeder |