Menu
Winkelwagen

Groene thee

Groene thee is een populaire drank die wereldwijd geconsumeerd wordt. De bladeren van de groene thee is afkomstig van de Camillia sinensis plant en is er in verschillende soorten. De thee kan heet of koud gedronken worden of zelfs in poedervorm worden ingenomen.  


Merk: Jacob Hooy Product code: 30044
Jacob Hooy Detox thee is een heerlijke frisse groene thee met een uitgeblanceerd complex van diverse kruiden. Een kruidenmengsel volgens recept van Jacob Hooy. Mocht u vragen hebben over dit product, neem dan contact met ons op.  Gebruik:Te bereiden als kruidentheeVoor een kopje..
€ 15,06
Excl. BTW:€ 13,82
Merk: Jacob Hooy Product code: 81700
Jacob Hooy Detox thee is een heerlijke frisse groene thee met een uitgeblanceerd complex van diverse kruiden. Een kruidenmengsel volgens recept van Jacob Hooy. Mocht u vragen hebben over dit product, neem dan contact met ons op.  Gebruik:2 à 3 g kruiden op een thee kopje, overgie..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 6,19
Merk: Jacob Hooy Product code: 35051
Groene Sencha Thee van Jacob Hooy is een Japanse groene thee. Sencha thee is een lekkere verfrissende thee, die licht bitter smaakt. De thee kan warm en koud gedronken worden. Koud is de thee een goede dorstlesser.Gebruik:Te bereiden als theeVoor een kopje thee; 1 theelepel thee overgieten met koke..
€ 12,88
Excl. BTW:€ 11,82
Merk: Jacob Hooy Product code: 35050
Groene Thee Gunpowder van Jacob Hooy is een Chinese groene theesoort. De thee kreeg deze naam doordat de grijs-groene balletjes van opgerolde bladeren lijken op buskruit dat in de 18e eeuw werd gebruikt.Gebruik:Te bereiden als theeVoor een kopje thee; 1 theelepel thee overgieten met kokend water.&nb..
€ 7,56
Excl. BTW:€ 6,94
Merk: Jacob Hooy Product code: 82797
Jacob Hooy Groene Thee.Gebruik:Te bereiden als thee2 eetlepels per halve liter heet water. Vervolgens 2 tot 3 minuten laten trekken.Tip: Laat het gekookte water even - enkele minuten - afkoelen om te voorkomen dat de groene thee bitter wordt. Bewaaradvies:Droog, koel, donker, afgesloten en buiten b..
€ 5,65
Excl. BTW:€ 5,18
Merk: Jacob Hooy Product code: 35212
Een heerlijke frisse groene thee van Jacob Hooy.Gebruik:Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met heet water (ongeveer 80°C), 1-3 minuten laten trekken. Eén tot vijf maal daags een kopje drinken.Bewaaradvies:Droog, koel, donker en afgesloten bewaren.Waarschuwing:Buiten bereik van kinderen b..
€ 2,69
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 35272
Jacob Hooy Groene Thee is afkomstig van de theeplant Camellia sinensis en heeft geen fermentatie proces ondergaan. Bij het oogsten worden alleen jonge blaadjes handmatig geplukt. Groene thee is heerlijk en wordt in de Chinese geneeskunde al eeuwen gedronken.Gebruik:Geniet 3 maal daags van kopje..
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,87
Merk: Jacob Hooy Product code: 35251
Heerlijke groene thee met citroen van Jacob Hooy.Gebruik:Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met heet water (ongeveer 80°C), 1-3 minuten laten trekken. Eén tot vijf maal daags een kopje drinken.Bewaaradvies:Droog, koel, donker en afgesloten bewaren.Waarschuwing:Buiten bereik van kinderen ..
€ 2,89
Excl. BTW:€ 2,65
Merk: Jacob Hooy Product code: 35049
Groene thee is afkomstig van de theeplant Camellia sinensis. Het grote verschil met zwarte thee is dat de blaadjes na het oogsten geen fermentatieproces ondergaan. Ook worden alleen de jonge blaadjes geplukt.Gebruik:Voeg 1 maal daags 1 theelepel (5 gram) groene thee poeder toe aan een glas. Kan..
€ 8,02
Excl. BTW:€ 7,36
Merk: Jacob Hooy Product code: 35250
Heerlijke groene thee met jasmijn.Gebruik:Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met heet water (ongeveer 80°C), 1-3 minuten laten trekken. Eén tot vijf maal daags een kopje drinken.Bewaaradvies:Droog, koel, donker en afgesloten bewaren.Leverancier: Jacob Hooy & Co B..
€ 2,69
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Jacob Hooy Product code: 35059
Japanse Groene Thee van Jacob Hooy is een heerlijke, krachtige groene thee.Gebruik:Te bereiden als theeVoor een kopje thee; 1 theelepel thee overgieten met kokend water. Vervolgens 3 tot 5 minuten laten trekken. Voor een theepot (1,5 liter); 5 gram thee overgieten met kokend water. Vervol..
€ 36,00
Excl. BTW:€ 33,03
Merk: Jacob Hooy Product code: 35095
Maté is een licht geurig groen aftreksel van een heesterachtig boom waarvan de blaadjes gebruikt worden voor het zetten van kruidenthee. Maté wijkt niet veel af van gewone thee, maar is wel minder krachtig.Gebruik:Te bereiden als kruidenthee1 theelepel kruiden op een theekopje, overgieten met kokend..
€ 8,81
Excl. BTW:€ 8,08
Merk: Jacob Hooy Product code: 85525
Maté is een licht geurig groen aftreksel van een heesterachtig boom waarvan de blaadjes gebruikt worden voor het zetten van kruidenthee. Maté wijkt niet veel af van gewone thee, maar is wel minder krachtig.Gebruik:Te bereiden als kruidenthee1 theelepel kruiden op een theekopje, overgieten met kokend..
€ 3,75
Excl. BTW:€ 3,44
Merk: Jacob Hooy Product code: 35216
Jacob Hooy Yerba Maté thee. Gebruik:Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water, 5-10 minuten laten trekken.Eén tot drie maal daags een kopje drinken.Bewaaradvies:Droog, koel, donker en afgesloten bewaren.Waarschuwing:Buiten bereik van kinderen bewaren. Leverancier:Jacob Ho..
€ 3,99
Excl. BTW:€ 3,66
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14