Menu
Winkelwagen

Theefilters

Drink je losse thee? Dan is een theefilter onmisbaar. De theefilter zorgt ervoor dat de theeblaadjes worden opgevangen en niet in het theewater blijven liggen. In ons assortiment kunt u verschillende soorten theefilter vinden. 


Merk: Jacob Hooy Product code: 57203
De kruidenbol is uitermate geschikt voor het aanmaken van kleinere hoeveelheden losse kruidenthee. U zet de lekkerste thee met losse theeblaadjes, deze geven de meeste smaak.Gebruik:Vul het netje voor de helft met losse thee zodat de blaadjes voldoende uit kunnen zetten. Hang vervolgens de kruidenbo..
€ 3,75
Excl. BTW:€ 3,10
Merk: Jacob Hooy Product code: 57204
Een klassiek thee-ei in klein formaat. Ideaal voor het bereiden van losse kruiden thee.Gebruik:Vul het thee-ei voor de helft met losse thee zodat de blaadjes voldoende uit kunnen zetten. Geschikt voor 1 kopje thee.Inhoud:1 stuks.Leverancier:Jacob Hooy & Co BVRijksweg 1191906 BG Limmen..
€ 5,25
Excl. BTW:€ 4,34
Merk: Jacob Hooy Product code: 57206
een theelepel voor losse en kruidenthee. U zet de lekkerste thee met losse theeblaadjes, deze geven de meeste smaak.Gebruik:Vul het thee-ei voor de helft met losse thee zodat de blaadjes voldoende uit kunnen zetten. Geschikt voor 1 kopje thee.Inhoud:1 stuks.Leverancier: Jacob Hooy & Co BV..
€ 5,00
Excl. BTW:€ 4,13
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3