Menu
Winkelwagen

Fresh air

Laat iedere ruimte langdurig ruiken naar de heerlijke geuren van Fresh Air. De luchtverfrissers zijn in 4 verschillende geuren zoals, lavender & rosemary, musk & white amber, oriental spices en sweet rose.

 

Merk: Jacob Hooy Product code: 72743
De geurverspreider Musk & White Amber van Jacob Hooy laat iedere ruimte langdurig en heerlijk geuren met de warme, aardse geur van musk in combinatie met white amber.De luchtverfrisser is voorzien van een draaidop zodat de dosering gemakkelijk kan worden aangepast. Ingrediënten:Pa..
€ 4,99
Excl. BTW:€ 4,12
Merk: Jacob Hooy Product code: 72744
De geurverspreider Oriental Spices van Jacob Hooy laat iedere ruimte langdurig en heerlijk geuren met de warme, exotische geur van oriental. De luchtverfrisser is voorzien van een draaidop zodat de dosering gemakkelijk kan worden aangepast. Ingrediënten:Parfum oriental spiceEuganolLim..
€ 4,99
Excl. BTW:€ 4,12
Merk: Jacob Hooy Product code: 72745
De geurverspreider Sweet Rose van Jacob Hooy laat iedere ruimte langdurig en heerlijk geuren met de warme, zoete geur van rozen.De luchtverfrisser is voorzien van een draaidop zodat de dosering gemakkelijk kan worden aangepast. Ingrediënten:Parfum rozenEuganolLimoneneGebruik:Draai de doseerdop ..
€ 4,99
Excl. BTW:€ 4,12
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3