Menu
Winkelwagen

Inspiratie RSS Feed

29 jul. Etherische oliën: zonnige melanges
0 5318
Laat je meenemen op een zomerse geurenreis en ontdek de aroma’s van verschillende essentiële oliën. Van kalmerende lavendel tot verkwikkende citrus. Door zorgvuldig te combineren kunnen heerlijke geuren gecreëerd worden. Wij hebben drie zomer blends ..
09 jul. Baking soda: een natuurlijk schoonmaakmiddel
Sam 0 5280
Wist je dat baking soda, oftewel zuiveringszout een multifunctioneel product is? Naast het bakken van koekjes, is het een perfect schoonmaakmiddel voor allerlei poetsklusjes in huis. Deze alleskunner is niet alleen een prima ontvetter, je verwijdert ..
23 feb. Geurkaarsen maken met natuurlijke materialen
Sam 0 7880
Geurkaarsen maken het nóg gezelliger in huis, vooral in de winter. Je kunt ze kopen, maar zelf maken is natuurlijk veel leuker! Wij maken zelf kaarsen van natuurlijke materialen, want dat is veel gezonder en fijner voor je huis. We leggen je uit hoe ..
23 jan. Badthee
Sam 0 10721
Theezakjes in je bad: creëer in jouw badkamer het wellness gevoel met eigen gemaakte badthee. De kruiden in de theezakjes maken jouw badwater heerlijk geurend. Een badthee kan je met verschillende kruidenmengsels maken. Wij maakten een mengsel voor e..
24 sep. Natuurlijk schoonmaken met Marseillezeep
Sam 0 7732
Marseillezeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat plantaardige oliën zonder toevoegingen. Deze veelzijdige zeep staat bekend als een uitstekende vlekverwijderaar uit kleding en ander textiel, maar je kan de zeep gebruiken voor allerlei p..
02 sep. 7 tips voor een goede start na je vakantie
0 7310
Wanneer je thuis komt van vakantie wil je natuurlijk zo lang mogelijk dit heerlijke gevoel vasthouden. Maar wat als je weer begint met werken of studeren? Het lukt niet iedereen om op een eerste school of werkdag fris en fruitig aanwezig te zijn. Ik ..
22 aug. 4 tips met lavendel
Sam 0 9511
Lavendel is ontzettend veelzijdig. De plant is populair door zijn schoonheid, geneeskracht en de heerlijke geur. Met lavendel kun je allerlei leuke dingen doen. Pluk eens wat lavendel uit eigen tuin en ga lekker creatief aan de slag. Wij hebben hiero..
08 apr. Etherische oliën met elkaar combineren
Sam 0 11947
Etherische oliën kunnen veel meer dan de ruimte een lekkere geur geven. Het kan bijvoorbeeld  je stemming veranderen van negatief naar positief, hoofdpijn laten verdwijnen, de slaap bevorderen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Door oliën met elkaar..
27 mrt. Stabiliseer jezelf in een handomdraai
Sam 0 5650
Overprikkeld zijn, ken je dat gevoel? Het overvalt mij soms ineens. Op een vol station bijvoorbeeld of zomaar op een doordeweekse dag in een drukke supermarkt. De ene keer voelt het benauwend, de andere keer daalt mijn energielevel zo rap dat het mij..
24 mrt. Tonicsiroop
Sam 0 9916
Dit recept voor tonicsiroop van Yvette van Boven komt uit de aflevering 'Captain's Dinner' van Koken met Van Boven. Met deze tonicsiroop kun je een heerlijk zelfgemaakte gin-tonic drankje maken. Ga jij het ook eens proberen? Bekijk dan bovenstaand fi..
06 mrt. Doe het zelf potpourri recepten voor elk seizoen
Sam 0 6326
Geuren kunnen je stemming beïnvloeden. Zo staat lavendel bijvoorbeeld voor ontspanning en grapefruit voor meer energie. Er zijn ook bepaalde geuren die je doen denken aan een seizoen. Warme geuren passen vaak bij de herfst en de winter, frisse geuren..
16 jan. Zoek je harmonie en evenwicht? Ga eens aan de slag met Kruinchakra!
Sam 0 5085
De kruinchakra ofwel Sahasrara ligt net onder je schedel, ter hoogte van je kruin. Het zorgt voor de energieverdeling in je lijf, maar wordt ook gezien als de poort naar je hogere bewustzijn. Dat komt omdat het chakra verbonden is met de klank AUM, d..
12 dec. Focus of inspiratie nodig? Richt jezelf op je zesde Chakra.
Sam 0 5402
Ben je snel afgeleid, twijfel je vaak of kunnen je concentratie en inspiratie wel een oppepper gebruiken? Neem even wat tijd voor je zesde chakra. Daardoor krijg je meer overzicht en kun je je beter focussen. Het woord helicopterview beschrijft dat m..
14 nov. Maak je eigen herfstachtige chai scrub
Sam 0 7074
Chai is een mix van kruiden die perfect passen bij de herfst. In deze heerlijke specerijen melange zit onder andere kaneel, gember, kruidnagel en kardemom. Alles bij elkaar geeft een lekkere geur en een warm gevoel. Wist je dat chai ook goed voor de ..
03 okt. Laat lucht en groen(te) toe in je leven
Sam 0 5088
Sta jij liefdevol in het leven en durf jij je open te stellen voor anderen? Of vind je dat je wel wat vriendelijker naar jezelf of anderen toe mag zijn? In beide gevallen is het belangrijk om voor balans in hartchakra te zorgen. Want alleen als er ev..
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 38