Glühwein Kruiden 60 g - Jacob Hooy
- Levertijd: 1 - 3 werkdagen
- Product code: 82700
€ 5,00
Excl. BTW: € 4,59
Speciaal recept van Jacob Hooy voor de bereiding van een heerlijke Glühwein.
Gebruik:
- Verwarm 1,5 liter rode wijn tot ongeveer 80 °C (niet laten koken). Voeg 3 eetlepels kruiden en eventueel 2 eetlepels suiker toe en laat het geheel nog 30 - 45 minuten trekken bij matig warme temperatuur. Af en toe roeren. Daarna zeven en warm drinken. Met de hoeveelheid kruiden en suiker kunt u naar eigen smaak veriëren.
Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.
Leverancier:
Jacob Hooy & Co BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen
Ingrediënten | |
Kaneel Cassia | |
Kardemom | |
Kruidnagel | |
Sinaasappelschil |
Tags:
Specerijen
, Specerijen mix
, Keukenkruiden
, Glühwein
, Glühwein kruiden
, Kruidendrank
, Kruidenzakjes
,