Met bladerdeeg kan je alle kanten op. Je kunt er hartige taart mee maken, lekkere appelflappen of deze krokante bladerdeeghapjes gevuld met geitenkaas, tijm en een beetje pit van rode ui. Een super hapje voor bij de borrel. Het lekkerste is om de hapjes warm te serveren. 

Dit heb je nodig:

Voor 12 hapjes

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 1/2 rode ui
  • 80 g geitenkaas
  • 1 ei
  • tijm
  • mini muffin vorm
  • bakpapier

Zo ga je te werk:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Laat de vellen bladerdeeg ontdooien.
  • Snij de bladerdeeg in vieren.
  • Bekleed de vakjes van een mini muffin vorm met de stukjes bladerdeeg.
  • Snijd de rode uit in halve ringen en verdeel samen met de geitenkaas en tijm over de bladerdeeg bekleedde vormpjes.
  • Klop het ei los en bestrijk de bladerdeeghapjes.
  • Bak de hapjes (afhankelijk van het formaat en vulling) ongeveer 15 tot 20 minuten goudbruine en gaar in het midden van de oven.

Geniet ervan!