Blijf gehydrateerd met deze gezonde detox tea's!

In de zomer is het ontzettend belangrijk om gehydrateerd te blijven, zo wordt het risico op uitdroging door de hete zon kleiner.  Er is een gezonde manier om dat te doen en dat is gewoon water drinken. Maar, er is ook een gezonde én leuke manier en dat kun je doen door middel van Detox Ice Tea’s!Detox Ice tea’s

In deze drankjes zitten ingrediënten die het lichaam helpen met het verweren van afvalstoffen, het heeft een zuiverende werking. En boven alles zijn ze lekker verfrissend op een warme zomerdag!
 Hieronder vind je drie recepten voor Detox Ice Tea’s met als hoofdingrediënt: kamillethee.Kamille thee heeft een kalmerende werking voor het lichaam en de huid. Het werkt anti-bacterieel en geeft je weerstand een boost. Standaard ingrediënten voor 1 liter kamille detox ice tea:

  • 1 liter water

  • 2 zakjes pure kamille thee

  • ijsblokjesJe kunt oneindig veel ingrediënten met elkaar combineren en zo de lekkerste detox ice tea maken geheel naar eigen smaak. Hieronder vind je drie voorbeelden:

Appel & Kaneel (2 kleine appels, 2 kaneel stokjes)


Gember & Limoen (5 schijfjes gember, sap van een halve limoen en schijfjes van de andere helft)


Aardbei & Munt (10 aardbeien, 3 takjes munt)


Bereidingswijze:

Breng een liter water aan de kook en laat 2 zakjes kamille thee daarna in het water trekken voor 10 minuten. Laat de kamille thee afkoelen en schenk het in een grote kan. Voeg de verdere ingrediënten naar keuze toe en laat het nog even staan zodat de smaken er goed in kunnen trekken. Daarna is het tijd om de ijsblokjes er bij te doen en is de kamille detox ice tea klaar om op te drinken!

readallaboutit.nl


Laat een bericht achter